Пропускане към основното съдържание

Димитровград има своите надежди

Димитровград има своите надежди
Истинска еуфория предизвика провелия се днес Международен турнир по борба свободен стил за деца в Димитровград. Много емоции, амбиции, себераздаване, радост и разочарование от страна най-вече на участниците, а и сред публиката. Разбира се димитровградските борци бяха бурно подкрепяни от зрителите. Над 200 състезатели от 16 спортни клуба взеха участие в надпреварата.

Общо в 20 категории се състояха двубой – подготвителни групи /родени 1999 г. и след нея/, – момичета /родени 1994 г. и след нея/ и деца /родени 1996 ,1997 и 1998 година/. Резултатите от турнира за пореден път затвърдиха лидерската позиция на Спортен клуб по борба Димитровград в тези възрастови групи.

Димитровград има своите надежди, днес на тепиха те спечелиха 8 шампионски титли, 8 втори места и 7 трети. Съвсем заслужено бе спечелена и отборната титла. Невероятна е работата която върши треньора Салим Наим, много професионална и ефективна. Просто тук се създават шампиони, децата се борят с голям дух и хъс, имат изградени умения, имат дисциплина и със сигурност можем да очакваме че ще донесат много спортна слава на Димитровград. Втори в отборното класиране остана спортен клуб по борба Одрин, Турция – един изключително добре подготвен състав, третото място заеха младите борци от Стремци.

Всички състезатели спечелили призови места получиха медали и парична премия, осигурена от организатора – Община Димитровград. Всеки победител бе награден и със спортна екипировка от Ели Георгиева, управител на проектанска фирма „Витраж“.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

"Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?" - Темата за лаптопите Acer ще бъде много актуална в интернет пространството на България през следващите шест месеца. Причината е SEO/SEM състезанието на годината организирано от Acer и Notebook.bg. Страхотния награден фонд от над 10 000 лева и най-вече възможността да запишеш името си в престижната класация привлече вниманието на най-добрите SEO оптимизатори. Състезанието стартира на 3 юни и ще приключи точно в 12.00 часа на 15 декември 2013 година. Тогава при изписване на ключовата фраза в кавички "Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?", адресът който е на първа позиция в търсачката Google ще спечели надпреварата и голямата награда от 5 000 лева. Отделно Ултрабук Acer на стойност 2 000 лева, ще бъде разигран на томбола измежду първите сто резултата в Search Engine Result Page (SERP). Предвидени са и още много други награди. Делчо Делчев - dnews: С моят старичък Acer направих и поддържам доста уеб сайтове

Свободно време? Какво представляваше това?

Свободното време е нещо което се използва за спорт, почивка, забавление или да се научи нещо ново и интересно. Но в днешния натоварен живот не са много хората, които помнят какво значи „свободно време“ и как да се използва. Понятието, някак си, се е изгубило с времето и нарасналите грижи на обикновения човек, натоварен с отговорности за цялото денонощие. Това важи дори за тийнейджърите, смятани, принципно за облагодетелствани откъм задължения. Което е много жалко, защото, ако не в тези години, кога човек ще се наслади на свободата да избира какво и как да прави в часовете на отдих. Хората на моята възраст, включително аз , сме принудени да мислим за бъдещето си доста по-рано, отколкото са го правили родителите. Да не говорим за бабите и дядовците… Децата, които наистина искат да просперират в бъдеще започват ранна подготовка за истинския живот. Борят се с допълнителни уроци, курсове, стаж, а някои и с тежка работа, което от една страна е добре, защото ги подготвя за реалния свят на